Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Kimaradt egy ruhadarab a mosásból? Semmi gond, tegye hozzá mosás közben

Kimaradt egy ruhadarab a mosásból? Semmi gond, tegye hozzá mosás közben

2017. 04. 25.
Ismerjük a kép a képben funkciót a televízión, és most bemutatjuk az ajtót az ajtón funkciót a mosógépen…

Adott egy szituáció, amikor elindítjuk a mosást, amelyhez szépen összeválogattuk a mosnivalót, majd a start gomb megnyomása után szembesülünk azzal, hogy kimaradt egy ruhadarab. Van rá megoldás, hogy ne kelljen egy újabb mosást elindítani egy ruháért, és ne kelljen megvárni, amíg összegyűlik annyi mennyiség, amivel egy újabb mosást indíthatnánk. A Samsung AddWash mosógépek megoldást nyújtanak a felvázolt problémára, és már mosás közben is hozzá lehet hozzá lehet adni a kimaradt ruhadarabot, amely egyszerű, gyors és biztonságos.

Biztonságos
A mosógépen lévő Add Door ajtó kinyítása biztonságos, nem kell tartani attól, hogy a hőmérséklet túl magas, miközben kinyitja az ajtót, ugyanis addig nem nyitható, amíg a hőmérséklet nem csökken 50°C alá. A gyerekzár aktiválásával nem kell attól sem tartani, hogy a gyerekek bármikor kinyitják a mosógépet.

Samsung AddWash mosógép

Csak öblítés vagy centrifugálás?
Innovatív megoldás mellett fenntarthatóbbá tehetjük az otthonunkat is, gondoljunk csak bele, hogy nem kell új mosást indítani, de ha csupán át szeretnénk öblíteni néhány ruhadarabot, azt is hozzá tudjuk adni az öblítési szakaszban. Kell ennél jobb?

Emlékeztető a hozzáadás idejéről
Még nincs vége. A Samsung Smart Home applikációval az AddWash emlékeztetőt küld, hogy mikor kell a ruhadarabot az öblítés vagy a centrifugálás ciklusában hozzáadni. Így elég csak a telefin jelzéseire figyelni, és a készenlétbe helyezett ruhadarabot már be is lehet dobni a többihez.

 Felkeltette az érdeklődését az AddWash mosógép? Tekintse meg kínálatunkat!

Összesen 16 855 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu