Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
A videó bébiőr 5 előnye

A videó bébiőr 5 előnye

2017. 05. 04.
A babamonitor nélkülözhetetlen kelléke, hogy a szülők biztonságban tudhassák gyermeküket, amellyel pedig ők is nagyobb nyugalomban és kényelemben részesülhetnek. Lássuk néhány pontba szedve, hogy milyen funkciói és előnyei vannak a bébiőrnek.

1. Tudjuk ellenőrizni, hogy gyermekünk áll vagy fekszik
Számos szülő azon az állásponton van, hogy hagyni kell, hogy a gyerek megnyugtassa magát, és nem kell azonnal közbelépnünk. Ebben az esetben a videó bébiőr a legjobb választás, amellyel ellenőrizhetjük, hogy gyermekünk még fekszik a kiságyban vagy esetleg felállt, így mérlegelni tudjuk, hogy szükséges közbelépnünk vagy sem.

Bébiőrön keresztül tudjuk ellenőrizni, hogy mi történik gyermekünkkel a másik szobában


2. A pihent szülő felbecsülhetetlen
Több idő jut a szülőknek arra, hogy kipihenjék magunkat, anélkül, hogy folyamatosan figyelemmel kellene kísérniük a gyermeküket, merthogy arra ott a bébiőr, amelynek segítségével nem kell állandóan ellenőriznünk csemetéjük hogylétét.


3. A baba alvásának követése
Egyes babák forgolódnak és mozgolódnak, de nem feltétlenül kezdenek el sírni. A videó bébiőrzővel a szülő nem csak hallja, hogy gyermeke felsírt, de a valós kép alapján látja, hogy nyugtalan vagy sem.
Az orvosok szerint 1 és 3 éves kor közötti gyerekeknek 12-14 órányi alvásra van szükség, míg az ennél kisebbeknek jóval többre. A szülő követheti a gyerek alvásának folyamatát, és nyomon követheti, ha az nem megfelelő, így könnyebben fel tudják tárni az okokat, hogy megtegyék a szükséges intézkedést.

A Philips SCD610/00 digitális videofunkcióval rendelkező baba monitorral pihenés közben is látjuk, hogy gyermekünkkel mi történik a szobában

4. Biztonság
Igen, a biztonság az elsődleges szempont, amiért bébiőrt választunk, merthogy valóban a legjobb biztonsági eszköz kisgyermek mellé, anélkül, hogy a szülőnek folyamatosan mellette kellene lennie. Kisebb balesetek előfordulhatnak, de ezeket akár meg is tudjuk előzni, ha a videó bébiőrön keresztül esetleg előre látjuk, hogy csemeténk mivel próbálkozik.

A biztonság mint elsődleges szempont

5. Biztonsági kamera
Dolgozó szülőként előfordulhat, hogy gyermekeinket bébiszitterre bízzuk, és szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy távollétünkben is a megfelelő ellátást kapják. Számos videó bébiőrző kameraképét már okostelefonról is követhetjük. Mi több, biztonsági kameraként is funkcionálhat, és elhelyezhetjük az ablakokban vagy egyéb belépési pontokban, amely közel van a babához.
 

A Philips Avent SCD860 intelligens bébiőr iOS és Android rendszerekkel okostelefonon és táblagépen is használható

 

 K. N.

További babaápolási termékek

Összesen 17 064 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu