Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Samsung

Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV

Gyártói cikkszám: QE98Q80CATXXH
Garancia: Jogszabály
Külső raktáron
i
Szállítási költségek
Személyes átvétel: ingyenes
Kiszállítás: 2 999 Ft
1 499 899 Ft
Kosárba
Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV
Képek
Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV
Samsung QE98Q80CATXXH QLED 4K Smart TV
Részletes leírás | Teljes mutatása

A hatalmas képernyő méltó hozzád

Neural Quantum Processzor 4K
Érezd a mesterséges intelligencia teljes erejét 4K-ban!

A nagy teljesítményű processzor biztosítja, hogy a 4K mesterséges intelligencia felskálázással a 4K teljes erejét érezd, ugyanis az eredeti tartalomtól függetlenül automatikusan javítja a jeleneteket.

* A megtekintési élmény a tartalom típusától és formátumától függően eltérő lehet. * Előfordulhat, hogy a felskálázás nem vonatkozik a PC kapcsolatra és a játékmódra.

Supersize képfeljavító

Mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett képminőség a hatalmas képernyőhöz
Az MI optimalizálja a felskálázást, a zajcsökkentést, az élességnövelést és a fekete színjavító technikákat a kiváló képminőség érdekében a szupernagy képernyőn.

Szupervékony kialakítás
Keskeny profil, ami kényelmesen beleolvad a környezetbe

A karcsú forma gyönyörűen illeszkedik a környezetbe, lélegzetelállító esztétikát és rendkívüli megtekintési élményt biztosítva.

Smart Hub
Fedezd fel kedvenc tartalmaid, mind egy helyen!

A Samsung új Smart Hubja a tartalomkezelést és -felfedezést helyezi előtérbe, így kevesebb időt fordíthatsz keresésre, és több időt tölthetsz a filmek, műsorok és egyéb tartalmak streamelésével.

* A tartalomszolgáltatások és az ajánlások régiónként eltérőek lehetnek. * Használat előtt el kell fogadni a Smart Hub Általános Szerződési Feltételeit és az Adatvédelmi szabályzatot. * Egyes szolgáltatások regisztráció és előfizetés után tekinthetők meg.* Samsung-fiók szükséges.* A felhasználói felület előzetes értesítés nélkül változhat.

Hirdetések és ajánlások a Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön

A Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön - beleértve az okostévéket is - hirdetések és ajánlások jelennek meg a felhasználók számára, amelyek segítik őket a tartalmak, alkalmazások és márkák felfedezésében. Ezek a hirdetések alkalmazáscsempék (ún. Ad Tile) vagy bannerek formájában, illetve egyes Samsung alkalmazásokon belül jelenhetnek meg.

A felhasználó a Privacy Choice alkalmazáson keresztül bármikor egyszerűen kikapcsolhatja az érdeklődésalapú hirdetések fogadását; ezzel együtt általános jellegű hirdetések továbbra is megjelenhetnek. A hirdetések elérhetősége, a hirdetési formátum és a hirdetési kampányok régiónként, modellenként és modellévenként változhatnak.

Képminőség

Quantum HDR+
Filmes élmény szélesebb skálájú kontraszttal

A HDR új szintje elemzi az egyes jeleneteket, hogy jobb kontrasztot, magával ragadó színeket és gazdagabb részleteket biztosítson, így olyan érzés lesz, mintha egy moziban lennél.

* A Quantum HDR fénysűrűség tartománya belső tesztelési szabványokon alapul, és a megtekintési körülményektől vagy specifikációktól függően változhat.

PANTONE tanúsított
Autentikus szín megjelenés a PANTONE által tanúsítva

A PANTONE, a színhűség megbízható szimbóluma által tanúsított, így most még pontosabb és kényelmesebb nézési élményben lehet részed.

Szemkímélő mód
Intelligens kép a szemedre optimalizálva

A kijelző fényerejét és színeit a rendszer automatikusan beállítja a helyi napnyugta és napkelte időpontja szerint, így könnyebbé válik a lazítás és a pihenés.

* Az automatikus előre betöltött szolgáltatások előzetes értesítés nélkül változhatnak, és régiónként eltérőek lehetnek.

100%-os színtérfogat a Quantum Dottal
Milliárd árnyalatú szín a Quantum Dot segítségével

A Quantum Dot fényt vesz, és azt lélegzetelállító színekké varázsolja, amik minden fényerőszinten valósághűek maradnak, így minden idők legjobb képét nyújtják.

* 100%-os színtérfogat DCI-P3 szabvány szerint mérve, VDE tanúsítvánnyal.

Hang

Dolby Atmos®
Következő szintű Dolby Atmos élmény

Élvezd a hihetetlen hangélményt a Dolby Atmos segítségével, ami a többdimenziós hangzással elmerít az eseményekben.

OTS Lite
Virtuális hang, ami követi az akciót

A 3D térhatású hangzás a virtuális felső csatornás hangszórókkal teljesen elmerít téged a hangélményben.

Q-Symphony
TV és hangprojektor tökéletes harmóniája

A Q-Symphony egyedülálló módon lehetővé teszi a TV és a hangprojektor egyidejű működését a jobb térhangzás érdekében, anélkül, hogy le kellene némítani a TV hangszóróit.

* Ellenőrizd a Q-Symphony kompatibilitást a hangprojektor termék specifikációinál! * A hangprojektor külön vásárolható meg.

Világítás a vizuális élmény fokozása érdekében

Élvezd a még magával ragadóbb megtekintési élményt az intelligens világítással, ami automatikusan szinkronizálódik a tévén megtekintett tartalommal!

* Az intelligens világítás külön vásárolható meg.* További előfizetés szükséges hozzá.* Samsung fiók szükséges hozzá.* Csak bizonyos régiókban.

NFT Universe
Nézegesd kedvenc NFT-id a nagy képernyőn!

A világ első NFT-összesítő platformja be van építve a TV-dbe. Böngéssz és vásárolj könnyedén, miközben a minőségi megtekintési élményt élvezed otthon!

* További vásárlás szükséges hozzá.* Samsung-fiók szükséges hozzá.* Lehetséges, hogy be kell jelentkezned harmadik féltől származó szolgáltatásokba. A Samsung nem vállal felelősséget semmilyen harmadik féltől származó szolgáltatásért, és nem vállal felelősséget a harmadik féltől származó szolgáltatások által okozott károkért vagy veszteségekért.* A felhasználói felület országonként eltérő lehet, és értesítés nélkül változhat.

SmartThings
A legjobb otthoni segéd

Pihenj, és hagyd, hogy a SmartThings zökkenőmentesen csatlakozzon az összes okoseszközödhöz, felügyelje és vezérelje őket, hogy intuitív módon irányíthasd otthonod a beépített hubon keresztül.

* Az elérhető technológia, funkciók és szolgáltatások országonként, szolgáltatónként, hálózati környezetenként vagy termékenként eltérőek lehetnek, és előzetes értesítés nélkül változhatnak. * Wi-Fi, Bluetooth vagy más vezeték nélküli hálózati kapcsolat szükséges hozzá, és be kell jelentkezni a Samsung fiókba. * A csatlakoztatott eszközök külön vásárolhatók meg. * A calm technológia használatához el kell fogadni a SmartThings Adatvédelmi szabályzatát.* A felhasználói felület előzetes értesítés nélkül változhat.

Miért pont a Samsung TV?

MI Energia üzemmód

Energiamegtakarítás az MI Energia üzemmóddal és a SmartThings funkcióval (Ellenőrizd a régiódban való elérhetőséget)
Az MI Energia üzemmóddal energiát takaríthatsz meg, és nyomon követheted a megtakarításaidat. A rendszer automatikusan észleli és elemzi a környező fényszinteket a fényerő beállításához, csökkentve ezzel a teljes energiafogyasztást.

* Az MI Energia üzemmód kizárólag a CU7000↑ és a 32 colos LS03C 2023-as új modelljeire vonatkozik. A tényleges teljesítménycsökkentés modellenként eltérő lehet, és belső tesztelésen alapul. Csak bizonyos régiókban támogatott. A SmartThings alkalmazás szükséges az MI Energia üzemmód használatához. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az MI Energia üzemmód nem támogatja a játék, az intelligens, a művészi, a képernyőtükrözés, a háttér vagy a kereskedelmi módot. NA, LATAM, KR, Dél-Kelet Ázsia, Dél-Nyugat Ázsia: Olyan környezetben, ahol a környező fény meghaladja a 120 luxot, előfordulhat, hogy a mesterséges intelligencia energiatakarékos funkció bizonyos elemei nem működnek, ami csökkenti az energiamegtakarítást. EU, CIS, Afrika: Olyan környezetben, ahol a környező fény meghaladja a 80 luxot, előfordulhat, hogy a mesterséges intelligencia energiatakarékos funkció bizonyos elemei nem működnek, ami csökkenti az energiafogyasztást. Az energiamegtakarítás mértéke a régiótól, modelltől, mérettől, megtekintési feltételektől vagy a tartalom típusától függően eltérő lehet.

Samsung Knox

A magánéleted biztosítva a Samsung TV-ken (Ellenőrizd a régióban való elérhetőséget)
Érezd biztonságban magad egy többrétegű biztonsági megoldással, ami védi az adataidat, mint például a PIN-kódokat és a jelszavakat! Még a TV-hez csatlakoztatott otthoni IoT eszközöket is biztonságban tudhatod. A rendszeres frissítések tovább erősítik a tévéd, és megvédik azt a káros támadásoktól.

* A felhasználói felület előzetes értesítés nélkül változhat. * A Samsung Knox a 2015 óta bevezetett Tizen® technológiával működő Samsung tévéken érhető el. * A biztonsági szoftverfrissítés a TV készülék megjelenésétől számított legalább három évig garantált. * A TV legújabb szoftverre való frissítése szükséges hozzá.

SolarCell távirányító
Napfénnyel és beltéri világítással tölthető távirányító

A hátoldalán található napelemes panellel tölthető, így többet nem kell eldobható elemeket használni, a környezet védelme érdekében.

* A távirányító napenergiával való töltéséhez fektesd le a TV távirányítót úgy, hogy a napelem felfelé nézzen. Helyezd el a nappaliban, amikor a világítás fel van kapcsolva, vagy helyezd egy ablak közelébe, ahol rásüt a természetes napfény. * Ha a távirányító akkumulátora lemerül, akkor USB-C kábellel kell feltötened. A távirányító akkumulátorának hátralévő töltöttségi szintjét a TV menüjében ellenőrizheted a következő menüpontban: (Beállítások > Általános beállítások > Áram- és energia-megtakarítás > Elérhető távirányító). * A SolarCell távirányító kialakítása és gombelrendezése régiónként eltérő lehet.

SmartThings
A legjobb otthoni segéd

Pihenj, és hagyd, hogy a SmartThings zökkenőmentesen csatlakozzon az összes okoseszközödhöz, felügyelje és vezérelje azokat, hogy intuitív módon irányítsa az otthonodat a beépített hubon keresztül!

* Az elérhető technológia, funkciók és szolgáltatások országonként, szolgáltatónként, hálózati környezetenként vagy termékenként eltérőek lehetnek, és előzetes értesítés nélkül változhatnak. * Wi-Fi, Bluetooth vagy más vezeték nélküli hálózati kapcsolat, és Samsung fiókba való bejelentkezés szükséges hozzá. * A csatlakoztatott eszközök külön vásárolhatók meg. * A calm technológia használatához a SmartThings adatvédelmi nyilatkozatba való belegyezés és az automatikusan regisztrált eszköz beleegyezése szükséges. * A felhasználói felület előzetes értesítés nélkül változhat.

Ajánlott nézési távolság a 98 colos TV-hez

A 98 inches TV-hez az ideális távolság 3 méter

Specifikációk

  • Termék QLED
  • Sorozat 8

Kijelző

  • Képernyő mérete 98" 
  • Frissítési ráta 100Hz 
  • Felbontás 3,840 x 2,160

Videó

  • Képmotor Neural Quantum Processzor 4K 
  • Egymilliárd szín Igen 
  • HDR (High Dynamic Range) Quantum HDR+
  • HDR 10+ Igen (Adaptív/Játék) 
  • MI felskálázás Igen 
  • HLG (Hybrid Log Gamma) Igen 
  • Kontraszt Direct Full Array 
  • Szín 100%-os színtérfogat
  • Perspektíva Széles látószög 
  • Micro Dimming Supreme UHD Dimming
  • Kontraszt fokozás Valódi mélységnövelő 
  • Film mód Igen 
  • Mozgástechnológia Motion Xcelerator Turbo+ 
  • Picture Clarity Igen 
  • Intelligens kalibrálás Alap 
  • Filmmaker Mode (FMM) Igen

Hang

  • Dolby Atmos Igen 
  • Adaptív hangerőszabályozás Igen
  • Adaptív Hang Adaptív Hang+ 
  • Többirányú hangzás minden jelenetben OTS Lite 
  • Q-Symphony Igen 
  • Audio Előválasztási Leírás Igen 
  • Hangteljesítmény (RMS) 40W 
  • Hangszóró típusa 2.2CH 
  • Mélynyomó Igen 
  • Többeszközös kapcsolat Igen 
  • Bluetooth Audio Igen 
  • Kettős audió támogatás (Bluetooth) Igen
  • Buds Auto Switch Igen

Intelligens szolgáltatás

  • Operációs rendszer Tizen™ Smart TV 
  • Bixby Amerikai angol, brit angol, indiai angol, koreai, francia, német, olasz, spanyol, brazil portugál (a funkciók nyelvenként eltérnek)
  • Nagy Távolságú Hangvezérlés Igen 
  • Beépített hangasszisztens Nem 
  • TV Plus Nem 
  • Webböngésző Igen 
  • MI hangszóró kompatibilis Nem
  • SmartThings Igen 
  • Universal Guide Nem 
  • Media Home Igen

Okos funkció

  • Több készülékes élmény TV-ről mobilra, Mobilról TV-re, TV tükrözés kezdeményezése, TV hangja mobilra, Hangtükrözés, Vezeték nélküli TV bekapcsolás 
  • Koppintás a nézetre Igen
  • Videókommunikáció Google Meet 
  • Osztott képernyő Akár 2 videó 
  • Hangfal Igen 
  • Mobil kamera támogatás Igen 
  • Egyszerű beállítás Igen 
  • Alkalmazás tükrözés Igen 
  • Háttér mód Háttér mód+ 
  • Vezeték nélküli DeX Igen 
  • Felhőszolgáltatás Microsoft 365

Játék mód

  • Automatikus alacsony bemeneti késés mód Igen 
  • Game Motion Plus Igen
  • Dinamikus fekete EQ Igen
  • Térhatású hangzás Igen 
  • Szuper ultraszéles játék nézet Igen 
  • Mini Map Zoom Igen
  • Freesync FreeSync Premium Pro 
  • HGiG Igen 
  • Gaming Hub Nem

Tuner/Műsorszórás

  • Digitális műsorszolgáltatás DVB-T2CS2 x 2 
  • Analóg hangoló Igen
  • 2 Tuner Igen 
  • CI (közös interfész) CI+(1.4) / CI+(1.4 ECP)_IT only
  • TV Key Igen

Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat

  • HDMI 4 
  • USB 2 
  • HDMI (High Frame Rate) 4K 120Hz (HDMI 1/2/3/4-hez)
  • Ethernet (LAN) 1 
  • Digitális hangkimenet (optikai) 1 
  • RF bemenet (földi /kábel bemenet) 1/1 (általános használat földi sugárzáshoz)/2 
  • CI foglalat 1 
  • Beépített Wi-Fi Igen (WiFi5) 
  • Bluetooth Igen (BT5.2) 
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Igen 
  • HDMI Audio Return Channel eARC/ARC

Kialakítás

  • Kialakítás Egyszerű sarkítás 
  • Káva típus 3 oldalon keret nélküli 
  • Kialakítás Vékony megjelenés 
  • Előlap színe SZENES EZÜST 
  • Állvány típusa Új hatszögletű lemez 
  • Talp színe Új hatszögletű lemez

További tulajdonságok

  • Háttér Mód Fényerő/Szín érzékelő Fényerő/szín érzékelés
  • Képaláírás (felirat) Igen 
  • EPG Igen 
  • ConnectShare™ Igen 
  • Műsor felvétel Nem 
  • OSD nyelv 27 európai nyelv + orosz (csak a hálózathoz való csatlakozáskor EE, LV és LT esetén) 
  • Kép-a-képben Igen 
  • Teletext (TTX) Igen 
  • Időeltolás Nem 
  • MBR támogatás Igen

Akadálymentesítés

  • Kisegítő lehetőségek - Voice Guide Brit angol, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, norvég, lengyel, portugál, portugál, román, szlovák, spanyol, svéd, cseh, dán, holland, koreai 
  • Kisegítő lehetőségek - TV távirányító leírás / Menü leírás Brit angol, német, francia, spanyol, olasz, holland, lengyel, dán, svéd, finn, norvég, portugál, orosz (csak a hálózathoz való csatlakozáskor EE, LV és LT esetén)
  • Gyenge látás támogatás Nagyítás menü és szöveg, nagy kontraszt, színek megtekintése, színinverzió, szürkeárnyalat, kép kikapcsolás 
  • Hallássérült támogatás Több kimenetű hang, jelnyelvi zoom 
  • Mozgáskárosodott támogatás Lassú gomb ismétlés

Energia & Öko megoldás

  • Ökoérzékelő Igen 
  • Tápegység AC220-240V~ 50/60Hz 
  • Energiafogyasztás (Maximum) 430 W 
  • Energiahatékonysági osztály F 
  • Energiafogyasztás ( készenléti üzemmódban) 0.50 W 
  • Energiafogyasztás (Általános) 185 W 
  • Automata kikapcsolás Igen 
  • Automata energiatakarékosság Igen

Méretek

  • Csomagméret (Szé x Ma x Mé) 2379 x 1431 x 350 mm 
  • Készülék mérete talppal (Szé x Ma x Mé) 2180.6 x 1306.8 x 387.3 mm 
  • Készülék mérete talp nélkül (Szé x Ma x Mé) 2180.6 x 1243.9 x 48.4 mm
  • Talp (Basic) (Szé x Mé) 480.0 x 387.3 mm 
  • VESA méret 600 x 400 mm

Súly

  • Csomag súlya 87.8 kg 
  • Súly talppal 65.8 kg 
  • Beállított súly állvány nélkül 56.3 kg

Tartozék

  • Távirányító TM2360E
  • Elemek távirányítóhoz Nem
  • Vesa fali konzol Támogatott 
  • Használati utasítás Igen 
  • E-kézikönyv Elérhető 
  • Webkamera Támogatás Igen 
  • Zigbee/Thread modul Beépített 
  • Hálózati kábel Igen
Technikai adatok|Elrejt
Hitel
Otp hitelkalkulátor
Kosárba

Cofidis hitelkalkulátor

Kosárba
Összesen 17 214 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu