Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Tcl

Tcl 85C643 UHD QLED Smart TV

Gyártói cikkszám: 85C643
Garancia: Jogszabály
Külső raktáron
i
Szállítási költségek
Személyes átvétel: ingyenes
Kiszállítás: 2 999 Ft
479 899 Ft
Kosárba
Tcl 85C643 UHD QLED Smart TV Tcl 85C643 UHD QLED Smart TV
Képek
Tcl 85C643 UHD QLED Smart TV
Tcl 85C643 UHD QLED Smart TV
Részletes leírás | Teljes mutatása

SZÁMTALAN SZÍN, FOLYAMATOS SZÓRAKOZÁS

A TCL C645 sorozat egyesíti a QLED, 4K HDR Pro, 60Hz Motion Clarity funkciókat a hibátlan HDR kép érdekében.

Ráadásul a Game Master, a Freesync Premium* és a legújabb támogatott HDR-formátumok (beleértve a HDR10+, Dolby Vision) révén ez a TCL TV a legjobb partner bármilyen HDR-film, sport és játék élvezetéhez.

A TCL C64 sorozat a valaha volt legfejlettebb Smart TV rendszert is tartalmazza: Google TV a beépített Google Asszisztenssel.

Könnyedén hozzáférhetsz a szeretett tartalmakhoz a beépített hands-free hangvezérlésnek köszönhetően: közvetlenül a tévéhez beszélhetsz.

A kiváló minőségű hangszóróknak köszönhetően élvezheti a magával ragadó Dolby Atmos hangminőséget, vagy továbbíthatja azt egy TCL Soundbaron keresztül.

Elegáns és intelligens: a TCL C64 sorozat fényűző, sallangmentes kialakítása 2 pozícióban állítható állvánnyal** rendelkezik, amely lehetővé teszi egy TCL Soundbar elhelyezését vagy e nagyképernyős tévé rögzítését otthonod bármely kisebb felületére.

Kivételes QLED színek

A legmodernebb Quantum Dot technológiának köszönhetően ez a TCL TV több mint egymilliárd színből és árnyalatból álló, igazi moziszínházi színeket kínál.

Az összes olyan színt, amelyet a fényképezőgépek meg tudnak örökíteni. Olyan színvisszaadás, részletesség és mélység érhető el velük, amelyhez foghatót semmilyen más LED- vagy OLED-televízió nem tud felmutatni.

Fényes és ragyogó

A C64 sorozat akár 450 nits* fényerőt biztosít.

A kristálytiszta kijelző különböző fényviszonyok mellett is jól működik, beleértve az erős napfényt is. Még nyár közepén is, amikor a nap belesüt a szobába, tiszta képet és élénk színeket láthat. Élvezze a rejtett részleteket napsütéses vagy sötét jelenetekben.

Élénk, pontos színek és a legfinomabb részletek

4K HDR PRO: élénk, pontos színek és a legfinomabb részletek

Az UHD-tartalmak legújabb szabványa a High Dynamic Range. A HDR PRO kiváló High Dynamic Range élményt nyújt, kiemelkedő kontraszttal, árnyékrészletekkel és élénk, pontos színekkel. Tapasztalja meg a hihetetlen képi részletességet, ahogyan azt a filmkészítők tervezték. A látott kép olyan részletes, mint a valóságban. Merüljön el még mélyebben a mélységben és a részletekben!

A TCL TV-ken a 4K HDR PRO a Quantum Dot technológiával kombinálva kiváló nagy dinamikatartományú (HDR) élményt nyújt, pontos színeket és a legfinomabb részleteket.

Folyó kép és mozgással teli jelenetek

Gyorsan mozgó jelenetekben nem szeretne részleteket veszíteni. A MEMC TCL saját szoftveres algoritmusa sport, illetve gyors tempójú műsorok vagy filmek nézése közben lép működésbe. Segít csökkenteni a mozgási elmosódást és minimalizálja a mozgásnyomokat.

Nézési élménye mindig tiszta lesz, függetlenül az 50 Hz-es vagy 60 Hz-es forrástól.

Csodálatos HDR, függetlenül a forrástól

Rengeteg módja van annak, hogy a legjobb 4K HDR képminőséget kapja a tévéjén: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION.

Ez a TCL TV mindezzel rendelkezik!

Győződjön meg róla, hogy a 4K HDR TV maximális kapacitását teljes mértékben ki tudja használni: legyen szó a Netflix, a Disney+ Dolby Vision tartalmakról vagy az Amazon Prime Video HDR 10+ tartalmáról, ez a TCL 4K HDR TV mindig a legjobb formátumot támogatja.

Az Ön játékélménye

A játékosok számára a gyors válaszidővel rendelkező televízió ugyanolyan fontos, mint a jó képpel rendelkező.

A HDMI 2.1 biztosítja a kompatibilitást a játékkonzolok legújabb generációjával, és olyan funkciókat tesz lehetővé, mint az ALLM (Auto Low Latency Mode).

Az ALLM lehetővé teszi, hogy a videojáték-konzol vagy a számítógépes grafikus kártya automatikusan játékmódba kapcsolja a TV-t, így a bemeneti késleltetés kevesebb, mint 15 ms*.

A játék sáv lehetővé teszi, hogy a képernyő és a játék paramétereinek egyértelmű figyelése közben a csúcson maradjon.

A Dolby Vision játékok a lehető legjobb képet kínálja játék közben. Hozzáférhet minden részlethez és mélységhez, amit a játék kínál. Fokozza a képet, és fedezzen fel többet a játékból, amikor Dolby Vision funkcióval ellátott televízióját használja.

120 Hz-es játékgyorsító A TCL legújabb DLG (Dual Line Gate) technológiája magasabb frissítési sebességet és jobb játék késleltetést biztosít.

120 Hz-es játékgyorsító a tökéletes játékélményért

Az igazi játékosok számára a felbontásnál fontosabb a sima és érzékeny képernyő.

A TCL legújabb 120Hz-es DLG* (Dual Line Gate) technológiájának köszönhetően az automatikus tartalombeállítás funkció magasabb frissítési sebességet és alacsonyabb késleltetést biztosít. Csak egy érintésre van a sokkal egyszerűbb játékélménytől.

A C64 sorozaton a 120 Hz-es frissítési sebességet egyedülálló algoritmusok és a TCL technológiája révén érik el. A játékfelbontás automatikusan Full HD-re áll be, hogy 120 képkocka/másodperc legyen elérhető. Sima kép a 120 Hz-es játékkonzolok legújabb generációjához.Magával ragadó, mozgó hangok áramlanak körülötted.

Magával ragadó, mozgó hang áramlik körülötted.

A hangzás még soha nem szólt ilyen jól. Érezze mélyebb kapcsolatát a szeretett történetekkel és zenével, a lélegzetelállítóan valósághűen mozgó hanggal.

Filmek és TV

Érezze szorosabbnak a kapcsolatot a szereplőkkel, amikor kedvenc sorozatát és filmjeit Dolby Atmos-ban nézi.

Zene

Érezze magát kedvenc dalaiban, és fedezze fel a zene új elemeit.

Játékok

Hallgass háromdimenziós pontosságot és reagálj gyorsabban kedvenc játékaidban.

A Dolby Atmos valósághűen érzékelteti minden tárgy mozgását, és 360º-os térhatású hangzást ér el. A Dolby Vision™ képminőséggel együtt igazán filmszerű élményt teremt.

A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

A szórakozás, amit szeretsz. Egy kis segítséggel a Google-tól.

Nézzen meg több mint 700 000 filmet és tévéepizódot egy helyen.

A Google TV összegyűjti kedvenc tartalmait az alkalmazásaiból és előfizetéseiből, és csak az Ön számára rendszerezi azokat. A keresés egyszerű - csak kérdezze a Google-t. Próbálja ki, hogy "Ok Google, keress akciófilmeket", és keressen kedvenc alkalmazásaiban.

Csak neked kiválasztott filmek és műsorok.

Fedezz fel új filmeket és műsorokat a már megnézett és az érdeklődési köröd alapján tett javaslatokkal. A Watchlist-et akár közvetlenül a telefonodról is kiegészítheted, így az ajánlásaid mindig naprakészek lesznek.

Segítség a nagy képernyőn.

A tévéje most hasznosabb, mint valaha. Kérdezd meg a Google-t az időjárásról, a sporteredményekről és egyebekről, és a válaszokat közvetlenül a képernyőn kapod meg. Tekintse meg és vezérelje kompatibilis okoseszközeit hangjával. Mondja azt, hogy "Hé Google, tompítsd a fényeket", hogy nappaliját színházzá változtassa.

1. Egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetőek el. A rendelkezésre állástól függően.

Kihangosított Google Assistant: hallassa a hangját

A TCL fejlett, Hands-Free hangvezérléssel és a Google Asszisztenssel kombinált Android TV-je okossá és egyszerűvé teszi az életet.

Ismerje meg az asszisztenst. Google*

A TCL Android TV beépített Google Asszisztenssel* rendelkezik.

Tegyen fel neki kérdéseket. Mondja meg neki, hogy tegyen meg dolgokat. Ez az Ön személyes Google-je, amely mindig készen áll arra, hogy több mint 1 millió művelettel segítsen. Minél többet használja, annál többet tanul és segít Önnek.

Azonnal megtalálja kedvenc alkalmazásait és hozzáférhet tartalmaihoz.

Kérdezz tőle bármit

Keress bármilyen tartalmat az Igazság Ligájában. Kérdezd meg az Asszisztenst a holnapi időjárásról, keresd meg kedvenc focicsapatod közelgő mérkőzéseit és még sok minden mást.

Mondd meg neki, hogy tegyen meg dolgokat

Mondd meg az Asszisztensnek, hogy játssza le a legújabb tévéműsort a Netflixen, vagy szabályozza a hangerőt a tévéjén, nyisson meg egy zenei lejátszási listát a YouTube-on és így tovább.

Irányítsa otthoni eszközeit

Mostantól hangoddal tompíthatod a villanyt vagy vezérelhetsz más otthoni okoseszközöket, anélkül, hogy otthagynád, amit éppen nézel.

* A kéz nélküli hangvezérlés és a Google Assistant bizonyos nyelveken és országokban nem biztos, hogy elérhető. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Adatköltségek merülhetnek fel. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, az eszköztől és a hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.

 
 Legyetek együtt ebben a pillanatban

Ingyenes, egyszerű, kiváló minőségű hang- vagy videohívások** a tévével. TCL.

Szemtől szemben akár 32 emberrel:

Hívja össze a legfontosabb embereket, még akkor is, ha távol vannak egymástól, a csoportos hívásokkal.

Kapcsolódjon össze legközelebbi barátaival és családtagjaival:

A Google Duo tökéletesen működik a tévéjén. Android TCL. Soha többé nem maradsz le egy pillanatról sem barátaiddal és családoddal.

Hívásaid a végponttól végpontig tartó titkosítással privátak maradnak:

Legyen szó egyszemélyes vagy csoportos hívásról, a Duo-n folytatott beszélgetések a végponttól-végpontig titkosításnak köszönhetően mindig privátak maradnak.

Végtelen szórakozás a legmagasabb HDR minőségben

TCL Google TV-k a könnyű, korlátlan szórakozásért, mindig a legmagasabb HDR minőségben

A TCL Google TV-kkel korlátlan tartalom érhető el, mindig a legmagasabb minőségben: Netflix, Disney+, Amazon Prime, YouTube, HBO GO, Spotify, Twitch, Kodi, Plex, Google play movies, Hulu, Rakuten, Canal+ és még sok más...

Mennyiség és minőség: nem számít, hogy melyik streaming platformot szeretné élvezni, ez a TV elfogadja a 4K HDR Dolby Vision (Netflix) és a 4K HDR10+ (Amazon Prime Video) formátumot is.

A teljes választék mindig a lehető legjobb HDR képminőséggel.

Prémium és elegáns keret nélküli kialakítás

Keret nélküli előlap a nagyobb képernyőért és a szeretett kép nagyobb részéért.

Ez az ultravékony dizájnkoncepció valódi fémet használ, így nemcsak elegáns, hanem tartós darab is, amely beleolvad a lakótérbe.

Egy időtlen Art Design darab, amely felemeli és zökkenőmentesen integrálódik a lakótérbe.

 Elegáns állítható dupla állvány pozíció

Elegáns és okos: a TCL C64 sorozat fényűző, sallangmentes dizájnja kettős állítható pozíciójú állvánnyal* rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy TCL soundbar-t helyezzen el, vagy ezt a nagyképernyős tévét otthonának bármely felületére felszerelhesse.

Az elegancia tökéletes harmóniában találkozik a teljesítménnyel és a QLED technológiával.

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

  • Line-up    TCL

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

  • Kijelző átmérő    214 cm
  • Típus    Okos TV
  • Kijelző technológia    QLED
  • Speciális technológia    QuantumDot
  • Képminőség    4K
  • Megjelenés    2023
  • Szín    Fekete
  • Interfész    2 x USB
  • 1 x RJ-45
  • 1 x Jack 3.5 mm
  • CI+ slot
  • 3 x HDMI 2.1
  • 1 x HDCP 2.3
  • Kijelző típusa    Sík

OKOS TV

  • Operációs rendszer    Google TV
  • Video streaming alkalmazások    YouTube
  • Netflix
  • Amazon Prime
  • Disney+
  • HBO Max
  • Főbb jellemzők    Intelligens személyi asszisztens
  • Beépített Chromecast
  • Mirroring    iOS
  • Android
  • Intelligens hangsegéd    Alexa ready
  • Google assistant ready
  • Processzor típusa    Quad core
  • Tárolókapacitás    10.2 GB
  • 9.2 GB
  • Bluetooth verzió    5.0

VIDEÓ JELLEMZŐK

  • Felbontás    3840 x 2160
  • HDR technológia típusa    HDR 10
  • HDR 10+
  • HLG
  • Dolby Vision
  • Képtechnika    Quantum Dot
  • HDR
  • UHD Machine Learning AI SR
  • Motion Clarity
  • Játék jellemzők    Game Bar
  • Frissítési gyakoriság    50 Hz
  • TV tuner rendszer    DVB-C
  • DVB-S2
  • DVB-T2

AUDIO JELLEMZŐK

  • Audio technika    Dolby Atmos
  • Dolby AC-4
  • Dolby TrueHD
  • DTS-HD
  • Hangrendszer    2
  • Beépített hangszórók teljesítménye    30 W
  • Beépített mélysugárzó    Nem

KAPCSOLÓDÁS

  • Vezeték nélküli kapcsolat    Bluetooth
  • Wi-Fi
  • Wi-Fi szabvány    802.11 a/b/g/n

ENERGIA FOGYASZTÁS

  • Energiafogyasztás / 1000 óra    168 kWh
  • Villamosenergia-fogyasztás HDR módban / 1000 óra    330 kWh
  • Energiahatékonyság a legújabb európai előírások szerint    G energiaosztály

MÉRETEK

  • Méretek állvánnyal    1904 x 361 x 1160 mm
  • Méretek állvány nélkül    1900 x 78 x 1095 mm
  • Súly állvánnyal    42.2 kg
  • Súly állvány nélkül    38.7 kg
  • Doboz méretei    2056 x 250 x 1313 mm
  • Doboz súlya    56.1 kg

KIEGÉSZÍTŐK

  • Csomag tartalma    Tápkábel
  • Távirányító
  • Használati utasítás

FALRA SZERELHETŐ RENDSZER

  • VESA kompatibilitás    600 x 400
Technikai adatok|Elrejt
  • Képátló (cm)
    214 cm
  • Smart TV
    Igen
  • Hangrendszer
    2.0
  • Wi-Fi
    Beépített
  • Bluetooth
    Igen
  • HDMI portok száma
    3
Hitel
Otp hitelkalkulátor
Kosárba

Cofidis hitelkalkulátor

Kosárba
Összesen 17 017 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu