MarketWorld Webáruház - egyszerű, gyors, online vásárlás
Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés

 
 
 
Cégünk idén is részt vesz az államilag támogatott Otthon Melege Programban!
 
Beváltási részletek a Támogatói Okirat birtokában:
 
Háztartási nagygépek (hűtő, fagyasztó és mosó, mosó-szárítógép készülék) csere program a MarketWorld webáruházban
 
A választott/pályázott háztartási nagygépet meg kell rendelni a weboldalunkon keresztül.

Lehetőség van arra, hogy a pályázatban megjelölt készüléktől eltérő háztartási nagygépet vegyen meg, ha a pályázatban megjelölt készülék nem kapható. Választhat más márkát, másik típust is, ha az szerepel az NFSI weboldalán megtalálható katalógusban. Továbbá feltétel, hogy az előírt megtakarítás (minimum 10% energia- vagy 20kg/év CO2-megtakarítás, a továbbiakban: „Minimum megtakarítás”) továbbra is biztosítva kell, hogy legyen. Lehetőség van arra is, hogy másik energiaosztályú készüléket válasszon, az alábbiak szerint:

• Amennyiben a megvásárolni kívánt háztartási nagygép energiaosztálya az eredetileg tervezettnél alacsonyabb, Kedvezményezett a Pályázati Útmutató I. 6. pontjában rögzített vissza nem térítendő támogatásban részesülhet. Tehát ha A++ készülékre kaptunk támogatást és A+ energiaosztályú másik gépet választunk, akkor a megítélt 45 000 Ft támogatás 25 000 Ft-ra csökken.

• Amennyiben a megvásárolni kívánt háztartási nagygép energiaosztálya az eredetileg tervezettnél magasabb, a támogatás mértéke nem emelkedik, Kedvezményezett a Támogatói Okiratban rögzített, megítélt támogatásra jogosult. Tehát, ha A+ energiaosztályú készülékre kapott támogatást, és A++ vagy A+++ energiaosztályú másik gépet választ, akkor is csak 25 000 Ft jár támogatásként, de választhat hatékonyabb gépet minden további adminisztrációs teendő nélkül.

Ha nem található a választott termék, akkor kérjük, érdeklődjön a termék esetleges beszerzéséről az info@marketworld.hu címen.

A rendelés során a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni, hogy a háztartási nagygép csere program keretein belül szeretnék a vásárlást lebonyolítani. Ezt követően a Támogatói Okiratot e-mail címünkre legyenek kedvesek elküldeni.
 
A rendelés visszaigazolása a teljes vételárat fogja tartalmazni, de a szállításkor a Támogatói Okiratban szereplő kedvezménnyel csökkentett összeget kell a futárnak kifizetni.

Alábbiakban részletezzük a lehetőségeket:

1. Személyes ügyintézés, helyszíni átvétel
Amennyiben az ügyintézést személyesen kívánja intézni, akkor fel kell keresni a vevőszolgálatunkat (1097. Budapest, Tóth Kálmán utca 33/A) a termék átvételéről szóló e-mailes értesítést követően.

Itt van lehetőség személyesen át is venni a háztartási nagygépekt, leadni a régit és a helyszínen kifizetni a Támogatói Okiratban szereplő összeggel csökkentett vételárat.

• Fizetési lehetőségek: készpénz vagy bankkártya

2. Kiszállítás otthoni ügyintézéssel
Ebben az esetben kérjük a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban szíveskedjenek megadni az azonosításhoz szükséges adatokat (pályázati azonosító; születési dátum; azonosításhoz használt okmány száma). Ezt követően cégünk átadja szállításra a terméket a szállító cégnek, akik egyeztetnek időpontot a kiszállításra. Az új készülék leadására csak akkor kerülhet sor, ha a pályázatban szereplő régi készüléket átadták a futárnak és azt le is dokumentálták.

Fontos, hogy a dokumentumokat (Átadás-átvételi bizonylatot, Engedményezési nyilatkozatot) alá kell írni, ezért mindenképpen tartózkodjon otthon a pályázó az átvételkor, hiszen kizárólag neki adhatja át a futár a megrendelt háztartási nagygépet.

Csak és kizárólag teljes készülék leadása lehetséges. Szemmel látható hiánnyal rendelkező készülék leadására nincsen lehetőség. A támogatás nyújtásának feltétele, hogy a gépcserével minimum 10% energia- vagy minimum 20kg/év CO2- megtakarítás elérése szükséges, így a készülék elszállítása során kereskedő ellenőrizheti a készülék működőképességét.

Kiszállítás esetén a fizetési módok az alábbiak lehetnek:

• Utánvét: utánvétes fizetési mód esetén kiszállításkor tud fizetni készpénzben a futárszolgálatnak. Ebben az esetben csak a kedvezménnyel csökkentett vételárat szükséges kifizetni.

• Előre utalás: minden esetben van lehetőség előre utalásos fizetési módra. Technikai okok miatt a készülék teljes vételárát kell kifizetni a rendszerünk alapján küldött előlegbekérőre hivatkozva és utólag kerül visszatérítésre a támogatás összege. Kérjük, ezt szíveskedjenek a fizetési mód választásánál figyelembe venni. Az áruátvételkor aláírt okmányok visszaérkezését követően 3 napon belül kerül visszautalásra a kedvezmény összege.

• Online bankkártya: csak úgy mint az előre utalásos fizetési módnál, itt is technikai okok miatt a készülék teljes árát kell kifizetni (automatikusan átirányítja az OTP fizetési felületére). Az áruátvételkor aláírt dokumentumok visszaérkezését követően kerül visszautalásra a kedvezmény összege maximum 3 napon belül. Ehhez legyen kedves e-mailt írni az info@marketworld.hu -ra bankszámlaszámával és a számlatulajdonos nevével. Kérjük, ezt szíveskedjen a fizetési mód választásánál figyelembe venni.
 
Köszönjük, hogy bizalmával cégünket tiszteli meg, használja egészséggel az új energia hatékony háztartási gépét!
 
Összesen 14 077 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális akcióinkról!
Termékeink
Árukereső.hu