MarketWorld Webáruház - egyszerű, gyors, online vásárlás
Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
0% vezeték. 100% kényelem.

0% vezeték. 100% kényelem.

2018. 10. 24.
Élvezze a vezeték nélküli porszívózás kényelmét, és igényelje a 10%-os visszatérítést a porszívó árából!
Végre! Nincs vezeték. Itt a tökéletes kényelem!

A Bosch vezeték nélküli porszívói mindig kéznél vannak, és mindenhová eljutnak – legyen szó a legtávolabbi sarokban éktelenkedő porcicákról, a családi filmezés alatt szétszóródott morzsákról vagy épp a konyhában kiborult lisztről. Nincs botladozás a kanyargó vezetékben, nincs többé konnektorban megfeszülő dugó, nincs körülményes kábelfelcsévélés, csak a határtalan tisztaság kellemes érzése.
 
Ismerkedjen meg a Bosch vezeték nélküli porszívóinak széles kínálatával, és vásárolja meg az Önhöz leginkább illő készüléket most 10% pénzvisszatérítéssel!

Amennyiben akciónk időtartama alatt vásárol a promócióban résztvevő Bosch vezeték nélküli porszívót, és alább regisztrál, mi visszafizetjük a vételár 10%-át.
 
A sikeres regisztrációhoz szükséges:
• hogy vásároljon legalább egy, a promócióban részt vevő terméket,
• hogy a számla a regisztráló nevére szóljon (blokk, előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát nem helyettesítheti), valamint olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülék típusszámát, illetve bruttó vételárát,
• a bankszámla tulajdonosa a regisztráló legyen (cég esetén a cég számlaszáma szükséges, magánszemélynek nem tudunk utalni)
• a vásárlás dátuma 2018.10.15 és 2018.12.31 között legyen.
• és a regisztráció 2019.01.15-ig beérkezzen hozzánk.

További feltételeket és részleteket a Promóciós szabályzatban talál.

A regisztráció végével az ott megadott email címére a regisztráció sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küldünk. Amennyiben ezt nem kapta meg, vagy egyéb kérdése lenne, kérjük, jelezze a boschporszivo@popgroup.hu címen vagy az ingyenes, 06 80 200 201-es telefonszámon.
Ezen levél csak a regisztráció mint folyamat sikerességéről küld információt. A kedvezmény visszautalásának elbírálásáról egy további emailt fog kapni.
 
A promóció időtartama: 2018.10.15. - 2018.12.31.
 
Összesen 18 307 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális akcióinkról!
Termékeink
Árukereső.hu