Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
3 év extra garancia a mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárító gépekre

3 év extra garancia a mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárító gépekre

2019. 02. 08.
Az akció időtartama: 2019. február 7. - május 20.
3 év extra garancia a mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárító gépekre

Vásároljon most Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet, és 3 év extra garanciát adunk ajándékba az 1 éves gyári garanciaidőn felül.
A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.
 
Az akció részletei
 
• Az akció időtartama
2019. február 7. - május 20.
 
Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot (nyugtát), melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, a szárítógép vagy a mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.
A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

• Regisztrálja vásárlását
2019. május 31-ig
 
Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk (nyugta) vagy számla másolatát, valamint a készülék adattáblájáról készült fényképet. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot. Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.
 
Összesen 17 065 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu