Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
10 év garancia az inverter motorra

10 év garancia az inverter motorra

2019. 02. 12.
Az akció időtartama: 2019. február 1-től visszavonásig
Mosógépeink, szárítógépeink vagy mosó-szárító gépeink inverter motorjára 9 év extra garanciát vállalunk, az 1 éves gyári garancia időn felül. A 9 év extra garancia kizárólag az inverter motorra vonatkozik, és online regisztrációhoz kötött.

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.
 
Az akció részletei
 
1. Az akció időtartama
2019. február 1-től visszavonásig
 
A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép, vagy mosó-szárítóg gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.
 
A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

2. Regisztráció
Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot a vásárlást követő 90 napon belül! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumetumot, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételeknek.
 
Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

Regisztrálom vásárlásomat!

Összesen 16 878 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu