Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
5 év kiterjesztett garancia

5 év kiterjesztett garancia

2016. 06. 01.
Philips porszívó motorra

5 év kiterjesztett garancia porszívó motorra


A promócióban minden, a részvételi szabályzatban szereplő Philips porszívó részt vesz, amelyet 2016. június 1. és 2016. december 31. között vagy a promóció visszavonásig Magyarországon vásároltak.

A részvételi szabályzatban megjelölt modellek vásárlása esetén 5 év kiterjesztett garanciát adunk a vásárlás időpontjától kezdve a porszívó motorjával kapcsolatos meghibásodásokra. A kiterjesztett garancia csak abban az esetben érvényesíthető, amennyiben a megvásárolt terméket regisztrálja a weboldalon az ott megjelölt feltételeknek megfelelően. A porszívó egyéb alkatrészeire az általános 2 év garancia vonatkozik. Ha a kiterjesztett garancia időtartama alatt a regisztrált Philips porszívó motorjának javítására/kicserélésére kerül sor az 5 év kiterjesztett garancia keretében, a kicserélt vagy kijavított motorra/motorrészre vonatkozó garancia is kizárólag a vásárlástól számított 5 éves időtartam alatt érvényesíthető, azon túl nem. A kiterjesztett garancia csak az otthoni használatra vásárolt és otthon használt porszívókra érvényesíthető. A motorjavítást az arra megjelölt hivatalos Philips márkaszerviz jogosult elvégezni. A motorra érvényes kiterjesztett garancia érvényesítéséhez regisztrálja termékét a MyPhilips oldalon és őrizze meg a regisztráció után kapott emailt a vásárlást igazoló blokkal együtt. Ezen dokumentumok nélkül a motorra vonatkozó 5 éves kiterjesztett garancia nem érvényesíthető.
A hivatalos szerviz lista megtalálható a itt.

A kiterjesztett garancia az alábbi porszívó modellekre vonatkozik: FC8728/09, FC9175/91, FC9193/91, FC8721/09, FC8722/09, FC8725/09, FC8726/09, FC9197/91

Összesen 16 881 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu