Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Electrolux mosógépek és mosó-szárító gépek ráadás mosókapszulával

Electrolux mosógépek és mosó-szárító gépek ráadás mosókapszulával

2023. 09. 04.
Az akció időtartama: 2023. szeptember 4. – október 31.
Vásárolj Electrolux mosógépet vagy mosó-szárító gépet és ajándékba kapsz egy 100 mosásra elegendő mosókapszula csomagot.
 
Figyelem!  Az akcióban kizárólag az elöltöltős, felültölős és beépíthető mosógépek, valamint a mosó-szárító gépek vesznek részt. Az akció a szárítógépekre nem vonatkozik.
 
Az akció időtartama: 2023. szeptember 4. – október 31.
 
Az ajándékot csak abban az esetben küldik el, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép vagy a mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem fogadnak el.

Regisztrálja vásárlását 2023. november 15-ig. 
 
Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és add meg kézbesítési címedet. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítenek. Kérjük, ellenőrizd e-mail fiókodban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

Moss okosan!

 
Az Electrolux „A” energiaosztályú mosógépek kíméletesen, víz- és energiatakarékosan mossák tisztára ruháidat. Ezzel a környezetet, a ruhákat és pénztárcádat is óvják. Bizonyos modellekben már 30°C-on is ugyanolyan hatékonyan moshatsz, mint más mosógépekben 40°C-on, és közben 30% energiát takarítasz meg.* Ha gőzprogramos készüléket választasz, mosás nélkül is felfrissíti a néhány óráig hordott ruháidat, sőt a gyűrődések nagy részét is kisimítja, így kevesebb időt kell majd a vasalással töltened.
 
*Energiafogyasztás tekintetében, az EU energiafogyasztási küszöbértékét figyelembe véve.

Egyedülálló adagolófiók kapszuláknak

 
Mosókapszulát használsz? Válassz Electrolux UniversalDose mosógépet! Egyedülálló, univerzális adagoló fiókjában minden típusú tisztítószernek külön rekesze van, még a mosókapszulának is. A fiókban teljesen feloldódik a kapszula, így minden eddiginél hatékonyabban tisztít akkor is, ha alacsony hőfokon vagy rövid programon mosod ruháidat.

Tiszta és száraz ruhák egy programon

 
Ha nincs hely 2 készüléknek, válassz mosó-szárító gépet. Minden ruhát, amit kimostál, meg is száríthatsz benne. Akár 1 programon, megszakítás nélkül. Válassz gőzprogramos** készüléket, így akár 96%-kal*** kevesebb vízfogyasztással frissítheted fel ruháidat. A hőszivattyús rendszer pedig gondoskodik az energiatakarékos szárításról. Csak indítsd el a ruha anyagának megfelelő programot. Miután lejárt, tisztán, puhán és szárazon vehetsz ki a gépből minden holmit.
 
** Csak bizonyos modellekben.
***Belső teszt: 1kg töltet frissítése FreshScent gőzprogramon kontra mosása Delicate programon.
Összesen 17 173 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu