Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
A MarketWorld webáruház Visa különdíjat nyert "Az Ország Boltja" díjátadó gálán

A MarketWorld webáruház Visa különdíjat nyert "Az Ország Boltja" díjátadó gálán

2024. 02. 16.
Ismét különdíjasok lettünk Marketplace kategóriában
Nagy örömmel tölt el minket, hogy elismerték a MarketWorld elkötelezettségét a kiváló online vásárlói élmény nyújtása iránt.

Idén már 13. alkalommal osztották ki a magyarországi webáruházak legnagyobb elismerésének számító díjat. Ahogy minden évben, 2023-ban is a beérkezett vásárlói vélemények határozták meg a győzteseket. Az Árukereső.hu által szervezett versenyen közel 400 webáruház vett részt. Az idei esemény fő támogatója ismét a Visa volt, a február 1-jei gálát pedig a Vasúttörténeti Parkban rendezte meg az Árukereső.hu, hogy fogadhassa az eddigi legnagyobb számú vendéget, szponzort, munkatársat és persze a nyerteseket.

Magyarország legnépszerűbb ár-összehasonlító oldala, az Árukereső.hu már 2011 óta keresi a legkiválóbb minőségű szolgáltatást nyújtó webáruházakat, az internetező közösség szavazatai, valamint a fogyasztók valós vásárlás utáni értékeléseire alapozva. A Népszerűségi és Minőségi díjakért 13-13 kategóriában indulhattak most is a versenyzők. Az orszagboltja.hu weboldalon, valamint a webáruházok oldalain megjelenő szavazógombok által lehetett szavazni a népszerűségi kategóriákban. A Minőségi díjakért az ár-összehasonlító Megbízható Bolt Programjának tagjai indulhattak, és ennek a kategóriának a nyertese kaphatta meg Az Ország Boltja elismerést.
 
Idén az esemény fő támogatója ismét a Visa volt, amely egy Visa különdíjat is átadott Marketplace kategóriában, a nyertes MarketWorld webáruháznak.
 
A díjat a MarketWorld képviselői vehették át Sármay Bencétől, a díjátadó gálát támogató Visa Magyarországért felelős területi vezetőjétől. „Az Ország Boltja díj a nyertes azon képességét ismeri el, hogy kivételes online vásárlói élményt tud nyújtani, amelynek a fizetési élmény is szerves része. Hiszünk abban, hogy azok a digitális megoldások lesznek a győztesek, ahol a vásárlási élménybe szervesen beágyazódik a fizetés. A mindennapi digitális élmények kifejezetten intuitívvá és gördülékennyé váltak, és ez most már generációkon átívelő elvárás is. A világ vezető fizetési szolgáltatójaként azon dolgozunk, hogy az online vásárlások ugyanolyan biztonságosak, gyorsak és kényelmesek legyenek, mint a hagyományos boltokban" - nyilatkozta Sármay Bence.
 
Ezúton is köszönjük a vásárlóink bizalmát!

Összesen 17 247 termék készleten.
Személyre szabott ajánlatokért, funkciókért lépjen be!
Bejelentkezem
Még nem regisztrált? Néhány kattintással megteheti.
Iratkozzon fel hírlevelünkre,
hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról!
Termékeink

 

 

Árukereső.hu