MarketWorld Webáruház - egyszerű, gyors, online vásárlás
Műveletek
Kosár
A kosár jelenleg üres.
Kosár tartalma, rendelés
Korponai Nikolett
2017.06.14. 10:26

Zsírégetés maximumon

A jojó-effektus végleg a feledés homályába vész, és ezzel egyidejűleg a zsírnak is örökre búcsút inthetünk. A Forever Slim ultrahangos zsírbontó készüléke már jó ideje elérhető a magyar piacon, de itt és most a MarketWorld is felvette a termékei listájára.

Én kipróbáltam a készüléket, illetve még most is próbálom, és ez így fog menni még 10 héten keresztül. Igen, be kell vallanom, zsírt kell bontani, de ezt elmondtam az anonim zsírbontók csoportjában is, így már nyíltan tudok beszélni a problémáimról.

Jöjjenek a tények
A készülékbe épített kavitációs zsírbontó technológia, amely 40.000 Hz-es ultrahangrezgések hatására a felbontja zsírsejt falát, a tartalmuk pedig a sejtek közötti térbe folyik, ami pedig a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap leforgása alatt távozik. Miért jó mindez? Az eredmény tartós, nincs többé jojó-effektus, mi pedig boldogok leszünk.

Egyszerű és nagyszerű
No, most pedig jöjjön a működés. Eddig két alkalmon vagyok túl, ahol először a minimum fokozaton dolgoztattam a gépet, de a második alkalommal, már igen bátor voltam, és maximumom irtottam az irtani valót. A gép kezelése nagyon egyszerű, és nagyon könnyű. Van egy gömb formájú szerkezet, amelyen be lehet állítani a perceket, illetve a hatásfokot. Egy alkalommal 50 percnél ne használjuk tovább a gépet, de nem kell sokat matekozni, mert egyszerre csak 15 percet lehet beállítani, és ha ez letelt, akkor újra kell indítani. Az a javaslat, hogy a kezelendő felületet osszuk képzeletben három részre, és ennek megfelelően állítsuk be a gépet, hogy a teljes felületre tudjunk elegendő időt szánni, miközben a gépben sem okozunk kárt, mert nem lépjük túl az előírt 50 perces működési időt. Ugye milyen egyszerű?

A kezelés kényelmi mivolta abban rejlik, hogy különösebb erőfeszítés nélkül szabadulhatunk meg zsírpárnainktól, de segítsünk egy kicsit magunkon. Igazán eredményes hatást fogunk elérni, ha a kezelés után intenzív testmozgást végzünk, mert így igencsak beindítjuk a folyamatot. Ezek függvényében a kezelést mindenképpen reggel csináljuk, egyrészről a testmozgás miatt, másrészről pedig, hogy az előírt napi folyadékmennyiséget be tudjuk vinni.
 

Jómagam hetente egyszer használom a gépet, és a heti úszásomhoz alakítom, ami ettől függően szombati vagy vasárnapi kezelést jelent, ami után 1,5 -2 kilométert úszom, és lezárom egy szaunával, ahol már csak várom, hogy megszabaduljak a testemben felgyülemlett oda nem való anyagoktól.

Néhány alapszabályt azonban érdemes betartanunk, ha biztos eredményt akarunk elérni.

  1. Használjunk sok-sok, a gép használatához szükséges gélt! Nem ér az egész semmit, ha nincs gél! Ez tölti be ugyanis azt a funkciót, ami mélyen eljuttatja az ultrahangot a szövetekbe.
  2. Nagyon lassú, körkörös mozdulatokat végezzünk, mert ha gyorsan mozgatjuk a kezelőfejet, akkor akár egy darab szappannal is csinálhattuk volna, ugyanolyan eredményt fogunk elérni. Semmilyet! Ha már egy picit melegszik a kezelt felület, akkor haladjunk tovább, és ilyen formán menjünk végig a kritikus területen.
  3. Fogyasszunk naponta legalább 3 liternyi folyadékot, amit amúgy is meg kellene tennünk, de így segítünk a szervezetünknek, hogy mielőbb kiürüljön, aminek ki kell ürülnie.

+1. Nem előírás ugyan, de a gyors hatás elérése érdekében valóban javasolt az aktív mozgás.

Csupán két alkalom volt, de szerintem már most van eredménye, bár a mérőszalagot még nem mertem elővenni maximum az új szekrény helyének leméréséhez, de rendkívül optimista vagyok. Folytatom a kezelést, betartom a szabályokat, felveszem a harcot a zsírpárnákkal szemben, és be fogok számolni az eredményről.

A karcsúság nem álom többé
 

Irány a bolt!

Blog

Minden ami műszaki cikk, és minden ami az adatok mögött van. Segítünk a döntésben, a választásban, és abban, hogy hogyan hozza ki a legtöbbet eszközeiből.

Kategóriák
Tagek
akció (1) allergénmentes (4) allergia (5) autófelszerelés (1) álló porszívó (1) baba biztonság (1) baba&mama (1) beépíthető eszközök (1) bébiőr (1) Black Friday (1) botmixer (1) buli (1) business box (1) dekoráció (2) dobozsérült (1) egészség (10) elektromos fogkefe (2) energia (1) epilátor (1) értékcsökkent (1) ételkészítés (6) fagyasztó (1) fekete péntek (1) fesztivál (1) férfi szépségápolás (1) fogmosás (2) fűnyíró (1) garancia (1) garancia hosszabbítás (1) gőzállomás (1) GPS (1) grillezés (2) gyümölcs (1) gyümölcscentrifuga (1) gyümölcsprés (1) halloween (1) hangulat (1) háztartás (43) hűtés (6) hűtőszekrény (3) informatika (1) joy napok (1) jótállás (1) karácsony (1) kávéfőző (1) kávégép (3) kávézás (4) kedvezmény kupon (1) kert (3) kertápolás (3) kerti eszközök (3) készülődés (1) kézi porszívó (1) kiterjesztett garancia (1) klíma (3) konyhai eszközök (15) kozmetikai szalon (4) kuponakció (1) kuponnapok (1) laptop (1) léghűtő (1) légkondi (1) lumea (1) mikró (2) mobil klíma (1) monitor (1) morzsaporszívó (1) mosás (5) mosogatás (2) mosogatógép (2) mosógép (3) mosó-szárítógép (1) műszaki webáruház (1) navigáció (1) Nespresso (1) notebook (1) nyár (9) olcsó műszaki cikkek (1) otthon (7) ősz (2) padlóápolás (2) párásító (1) perifériák (1) porszívó (7) recept (2) robotporszívó (1) ruhaápolás (1) sütés,főzés (12) sütő (1) Szarvasi (1) szájápolás (2) számítástechnika (1) szárítógép (2) szépségápolás (6) szépséghibás (1) szilveszter (1) szórakozás (2) szőrtelenítés (4) takarítás (1) takarítógép (4) technológia (3) televízió (1) termékbiztosítás (1) textilápolás (2) tisztaság (17) tökfaragás (1) töklámpás (1) tudatosság (3) utazás (1) ünnep (3) vasalás (1) vásárlás (2) ventilátor (2) video bébiőr (1) zsírégetés (1)